Disclaimer

Je vindt hier de algemene gebruiksvoorwaarden voor deze website.

Alle informatie op deze website mag je vrij gebruiken voor privé-doeleinden. Je mag de informatie op deze site gratis verspreiden in familiekring. Als je informatie naar een ruimer publiek wil verspreiden, moet je hiervoor de expliciete toestemming vragen. De teksten en afbeeldingen op deze site worden immers door auteursrechten beschermd. Je kan je verzoek sturen naar info@generatierookvrij.be.

Aansprakelijkheid

generatierookvrij.be streeft ernaar je zo goed mogelijk en correct te informeren. De informatie op de website wordt vooraf nauwkeurig op zijn juistheid gecontroleerd. Mocht de informatie toch fouten bevatten, dan kan Generatie Rookvrij hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

generatierookvrij.be neemt ook links op naar websites die beheerd worden door derden. Deze links zijn uitsluitend informatief bedoeld. Generatie Rookvrij controleert de informatie op deze websites niet en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud of de kwaliteit van deze sites.

Linkenbeleid

Links naar generatierookvrij.be

generatierookvrij.be moedigt linken naar haar website aan. Als je een link naar generatierookvrij.be wil leggen, gelieve te linken naar https://www.generatierookvrij.be. Als je een beschrijving van deze website aan je link wil toevoegen, kan je het volgende gebruiken:

generatierookvrij.be is de website van de Alliantie voor een Rookvrije Samenleving. De Alliantie wil de krachten bundelen voor een rookvrije samenleving. 

Ook diep linken, of linken naar aparte pagina's binnen deze website, kan.

Links op generatierookvrij.be

Generatie Rookvrij neemt ook links op naar andere websites. Ze hanteert daarbij onder andere de volgende criteria. De website

  • vult de informatie op generatierookvrij.be aan of versterkt ze
  • biedt geloofwaardige, accurate, actuele informatie met een stevige wetenschappelijke basis
  • wordt geregeld herwerkt en geüpdatet

Privacybeleid

Lees hier het privacybeleid van de Alliantie voor een Rookvrije Samenleving.

Gebruik van cookies

Lees hier meer over het cookiebeleid van de Alliantie voor een Rookvrije Samenleving.

 

Generatie Rookvrij-signalisatiemateriaal voor de terreinen die onder de wet van 2009 vallen

Generatie Rookvrij-signalisatiemateriaal voor de terreinen die onder de wet van 2009 vallen

Door een recente wetswijziging worden omgevingen waar kinderen en jongeren komen rook- en dampvrij per 31 december 2024. Het Generatie Rookvrij-signalisatiemateriaal is toegelaten op de wettelijk rookvrije terreinen op basis van de huidige wetgeving en het beleid van de FOD, als het een verwijzing naar de wet bevat.